Kalkoenfilet met tomaat en mozzarella

Kalkoenfilet met tomaat en mozzarella

Kalkoenfilet met tomaat en mozzarella

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten

Ingrediënten

500 gr kalkoenfilet
250 gr mozzarella
3 tomaten
2 eetl. olie
zout en peper
2-3 eetl pesto
2-3 takjes basilicum

Bereiden

Dep eventueel het vlees droog en snijd het in 8 medaillons.
Snijd de mozzarella in 8 plakken.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.

Verhit de olie in een pan. Braad het vlees gaar in 6-8 minuten naargelang de dikte van je medaillons.
Breng het vlees op smaak met zout en peper.
Leg op iedere medaillon een theel pesto, leg hierop de mozzarella en daarop de stukjes tomaat.
Roer de overgebleven pesto door de het bakvet.

Was de basilicum, schud hem droog en plak de blaadjes van de takjes. Leg dit op de mozzarella. Bewaar wat voor de eindgarnering.

Doe de deksel op de pan, blijf erbij wat het gerecht is goed als de kaas iets begint te smelten.

Serveer de kalkoenfilets met de pestosaus en garneer met basilicum.

Per persoon:
350 Kcal
43 gr eiwit
18 gr vet
2 gr koolhydraten
Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus